28 Mart 2009 Cumartesi

Biri Vitamin

BiRi VİTAMİN, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak, ilköğretim 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrenci ve öğretmenleri için geliştirilmiş bir eğitim destek aracıdır. Eğitime destek veren diğer araçlardan farkı ise, internet üzerinden kullanılıyor olması.

BiRi VİTAMİN’in içinde öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardım eden sesli konu anlatımları, canlandırmalar, deneyler ve interaktif etkinlikler bulunuyor. Böylece öğrenciler hem derslere daha çok ilgi gösteriyor ve eğlenerek öğrenmeye başlıyor, hem de evdeyken bilgisayar başında derslerini tekrar edebiliyor.

Matematik, fen ve teknoloji, Türkçe ve sosyal bilgiler derslerini içeren BiRi VİTAMİN öğrenciler için eğlenceli bir öğrenme yolu, öğrenci ve öğretmenlerin eğitimdeki yeni alternatifi…

BiRi VİTAMİN’i aylık ya da yıllık abonelik şeklinde satın alabilirsiniz. BiRi ADSL aboneleri dilerlerse 2 ya da 3 ayrı kullanıcı için BiRi VİTAMİN lisansı satın alabilir, böylece tüm aile bireyleri BiRi VİTAMİN’den özgürce yararlanabilirler. BiRi VİTAMİN Paketleri’ni aşağıdaki tabloda inceleyebilirsiniz:

BiRi VİTAMİN Paketleri Aylık Yıllık
1 kullanıcı 5 TL / AY 36 TL / YIL
2 kullanıcı 9 TL / AY 63 TL / YIL
3 kullanıcı 13 TL / AY 90 TL / YIL

Fiyatlara % 18 KDV dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder