28 Mart 2009 Cumartesi

TTnet Wifi

TTNET WiFi

TTNET WiFi Kablosuz İnternet Servisi nedir?

TTNET WiFi, TTNET'in hızlı ve güvenli kablosuz internet erişim hizmetidir. TTNET WiFi ile havaalanları, oteller, alışveriş merkezleri, konferans merkezleri, marinalar, kafeler, fuar alanları gibi yerlerde taşınabilir bilgisayarınız (dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı-PDA), veya WiFi uyumlu cep telefonunuz* üzerinden internete bağlanabilirsiniz. TTNET WiFi servis noktalarında, kredi kartınızla ödeme yaparak kablosuz özgür İnternetin keyfini çıkarabilirsiniz. * Telefon ve bilgisayarlarınızın WiFi özelliği olup olmadığını, cihaz satış temsilcinize danışabilirsiniz. TTNET WiFi kullanımı için gerekenler, Dizüstü, avuç içi bilgisayar, ya da WiFi özellikli cep telefonu IEEE802.11b/g ve WiFi uyumlu WLAN kartı (wlan özellikli bilgisayalarda bu karta ihtiyaç duyulmaktadır) Kullanıcı adı ve şifre (TTNET WiFi Servis Noktasında açılan karşılama sayfası üzerinden kredi kartınızla ödeme yaparak alabilirsiniz). TTNET WiFi kullanımı TTNET WiFi logosu göreceğiniz erişim noktalarında, taşınabilir bilgisayarınızın veya WiFi uyumlu cep telefonunuzun WiFi özelliğini açın, Kablosuz ağlardan (SSID) TTNET WiFi'ı seçin, Bilgisayarınızda yüklü olan İnternet tarayıcınızı (Internet Explorer, Netscape Navigator, Firefox vb.) açtığınızda karşınıza gelen sayfada (herhangi bir sayfaya girmeye çalıştığınızda otomatik olarak TTNET WiFi karşılama sayfasına yönlendirileceksiniz) '' kullanıcı adı'' ve ''şifre'' girerek İnternete bağlanın. Kullanıcı adı ve şifrenizi nasıl temin edebilirsiniz?

Kullanıcı adı ve şifrenizi TTNET WiFi Servis Noktasındayken web tarayıcınızı açtığınızda karşınıza çıkan TTNET WiFi karşılama sayfasından kredi kartınızla ödeme yaparak alabilirsiniz.

TTNET WiFi şimdi TTNET ADSL müşterilerine ücretsiz!

TTNET ADSL abonesiyseniz, TTNET WiFi'dan paketinize özel sunulan dakikalarla ücretsiz yararlanabilirsiniz.* Bunun için TTNET WiFi Servis Noktalarında, ADSL Hizmet Numarası, ADSL kullanıcı adı ve ADSL şifrenizi girmeniz yeterli.

ADSL Bağlantı Hızı

ADSL Aylık Kullanım Kotası (GB)

ADSL Aylık Ücret

Pakete Dahil Ücretsiz TTNET WiFi Dakikası*

1 Mbps

4

29 YTL

30 dk. / ay

1 Mbps

6

39 YTL

180 dk. / ay

2 Mbps

6

49 YTL

180 dk. / ay

1 Mbps

LİMİTSİZ

49 YTL

180 dk. / ay

2 Mbps

LİMİTSİZ

69 YTL

180 dk. / ay

4 Mbps

LİMİTSİZ

89 YTL

180 dk. / ay

* TTNET ADSL aboneleri, TTNET WiFi Kablosuz İnternet hizmetinden 1 Haziran - 31 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak yararlanabilecek. TTNET WiFi'da güvenlik TTNET WiFi şebekesi diğer internet bağlantıları kadar güvenlidir. Kullanılan cihazdan WiFi sistemine kadar bilgiler şifreli bir şekilde güvenle taşınır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder